Kırışıklık Giderici Elma Maskesi

Konusu 'Hanımlara özel' forumundadır ve Lasey tarafından 17 Şubat 2019 başlatılmıştır.

  1. Lasey

    Lasey Admin

    Kırışıklık Giderici Elma Maskesi

    Kırışıklık Giderici Elma Maskesi.

    Malzemeler
    :

    Yarım Yeşil Elma
    1 Tatlı Kaşığı Süt Kaymağı
    1 Yemek Kaşığı Su

    Hazırlanması ve uygulanması:

    Elmayı yıkayınız ve kabuğu ile birlikte rendeleyiniz. Küçük bir cezve içine kaymak ve suyu koyunuz. Ocağın altını yakarak kaynatınız. Cezvedeki malzemeler kaynayınca hemen rendelemiş olduğunuz elmayı cezveye ekleyiniz. Tahta kaşık ile iyice karıştırınız. 2 dakika kadar kaynatma işlemine devam ediniz. Süre sonunda ocağın altını kapatınız. Maskeyi uygulayabilmek için hazırladığımız karışımın soğumasını bekleyiniz. Karışımı cildinizdeki kırışıklık olan bölgelere parmak uçlarınız ile masaj yaparak sürünüz. 60 dakika kadar bekleyiniz. Bolca soğuk su ile cildinizi yıkayınız.
    Havlu ile cildinizi kurulayınız.

    NOT:

    Cildinizin yüz , boyun ve el bölgesinde bulunan kırışıklıkları geçiren bu maskeyi haftada 1 kere uygulayınız. En az 8 hafta düzenli kullanımdan sonra maskenin faydasını görmeye başlayacaksınız. Cildiniz en az 3 sene öncesine gidecektir. 6 ay gibi bir süre sonunda ise 5-6 yaş daha genç bir görünüme kavuşabilirsiniz.
    Maskeyi cildinize sürdükten sonra uygulama yaptığınız bölgeyi çok fazla hareket ettirmemeye özen gösteriniz. ( Özellikle mimiklerinizi oynatmamak )
    Kaymağın ve elmanın cilt üzerinde bir çok faydaları vardır. Özellikle kaymak ciltte yenileyici özelliklere sahiptir. Bu maske ile cildinizin pürüzsüz bir görünüme kavuşmasını sağlayabilirsiniz. Bu maske sayesinde cildiniz zamanla gerginleşecek ve sizde yıllara meydan okuyacaksınız.
     
    Son düzenleme: 17 Şubat 2019