İstenmeyen Kıllara Karınca Yumurtası Yağı Yöntemi

Konusu 'Hanımlara özel' forumundadır ve Lasey tarafından 10 Aralık 2018 başlatılmıştır.

  1. Lasey

    Lasey Admin

    İstenmeyen Kıllara Karınca Yumurtası Yağı Yöntemi

    Malzemeler:

    Karınca Yumurtası Yağı

    İstenmeyen Kıllara Karınca Yumurtası Yağı Yöntemi.

    Hazırlanması ve uygulanması:

    Yağın sürüleceği bölgeyi kıllardan arındırmak için ağda, epilasyon ya da cımbız ile temizleyiniz. Kıllarınızı yok etmek istediğiniz bölgeye karınca yumurtası yağından bir miktar dökünüz. 10 dakika kadar masaj yapınız. En az 3 saat kadar cildinizde bekletiniz.
    Bu işlemi 4-5 gece yatmadan önce yapmanız ilk seans için yeterli olacaktır. İlk seanstan sonra 15 gün ara vermelisiniz. Sonra tekrardan aynı işlemi 4-5 gün süreyle tekrarlayınız. 5-6 ay gibi süre sonunda kıllarınızın çoğunun azaldığına sahit olacaksınız.

    NOT: Osmanlıda cariyelerin haremde ağdadan sonra uyguladıkları karınca yumurtası yağı, ilk seanstan sonra bile kıllarınızda belirgin bir azalma olduğunu fark ettirecektir. Bu uygulama günümüze kadar geçerliliğini korumuştur. Evinizde kolaylıkla kendi başınıza yapabilirsiniz. 1 şişe yüz, koltuk altı ve bikini bölgesine yetecek kadardır. Kıllarınızı aldığınız bölge tahriş olmuş ise bu bölgeyi soğuk su ile yıkayınız. 30 dakika kadar dinlendiriniz. Ancak epilasyondan kaynaklanan bir takım tahrişlerde karınca yumurtası yağı bu tahrişi şiddetlendirebiliyor. Bunun haricinde kötü kokusundan başka bilinen bir zararı ve yan etkisi bulunmuyor. Oldukça etkili olan karınca yumurtası yağının bu zamana kadar başka herhangi bir yan etkisi bulanamamıştır. Bu uygulamayı yaparken jilet ile alınmış bölgelere uygulayamazsınız. Amaç yağın kıl köklerine temasını sağlamaktır. Jilet ile alınan bölge kıl köklerini hala içinde barındırdığı için etki etmez. Tüy dökücü değildir, düzenli kullanımda tüy görünümünde azalmaya yardımcı olur. Doğaldır, cilt ile uyumlu olduğu kanıtlanmıştır. Kıl ve ten rengi ayırt etmeksizin kullanılabilir. Sarı ve ince tüylerde de etkilidir. Sadece kıl foliküllerini etkiler. Yağ ve ter bezlerine olumsuz bir etkisi yoktur. Uygulandıktan sonra durulanmaması gerekir. Uygulama sonrası güneşe çıkılabilir. Düzenli kullanım çok önemlidir ! Kişinin cilt, tüy ve hormonel yapısına göre değişmekle birlikte gözle görülür sonuçlar ilk aydan itibaren gözlemlenmeye başlanır. En etkili sonuçlar için düzenli kullanım önerilir. Paraben içermez. Hamile ve emziren kadınlarda, hormon tedavisi gören, cilt hastalığı olan kişilerde kullanılmadan önce doktora danışılması önerilir. Erkeklerinde rahatlıkla uygulayabileceği bir yöntemdir. Karınca yumurtası yağını bitkisel ürünler satan dükkanlardan bulabilirsiniz.