Yolculuk Mesajları

Konusu 'Güzel Mesajlar' forumundadır ve Beyza tarafından 2 Kasım 2013 başlatılmıştır.

1. Beyza

Beyza Moderatör

İyi Yolculuk Mesajları

Allaha emanet ol melekler yanında olsun selametle git selametle gel...

Yolculuk Nereye Olursa Olsun, Dönüşün Bizim Eve Olsun! Kendine Dikkat Et, İnince Mutlaka Haber Ver. Iyi Yolculuklar

Sağlam git sağlam gel iyi yolculuklar...

Güle güle sevdiğim yolun açık olsun.unutma beni

Dosdoğru Bir Yolda Hiç Aksamadan Su Gibi Gidip Gelmen Dileğiyle, iyi Yolculuklar...

Bol Bol Dinlen, Eğlen, Güzel Güzel Yüz Ama Denizi, Güneşi, Kumu Fazla Tuketme! Bize De Lazim Daha Iyi Tatiller Piril Piril Deniz, Altın Sarısı Kumsal, Bol Günes, Güzel Kızlar. Kısacası Muhtesem Bir Tatil Icin Hersey Seninle Olsun iyi Tatiller

Yolun açık olsun, gönlün benimle olsun. İyi yolculuklar...

Su gibi git su gibi dön.. Hayırlı yolculuklar...

Bu tatilde inşallah Sensizken Göz Kapatıp Açıncaya Kadar Geçer Aşkın Sana Ve Kendime iyi yolculuklar Diliyorum.

Yollar uzak, gönüller yakın. İyi yolculuklar...

Farın Açık olsun Yolunda Açık Olsun iyi yolculuklar Dilerim.

Yolculuk Nereye Olursa Olsun, Dönüşün Bizim Eve Olsun! Kendine Dikkat Et, inince Mutlaka Haber ver.iyi Yolculuklar…

Yolculuk nereye olursa olsun, donusun bizim eve olsun! kendine dikkat et, inince mutlaka haber ver. iyi yolculuklar…

İyi yolculuklar Birtanem Sen Giderken Arkandan Dualarımı Eksik Etmicem Sen Gelene Kadarda Seni Düşünecem Birtanem iyi Yolculuklar.

Aşk Yolculuğuna Açtım Gönlümü Bekliyorum Seni Birtanem, Sevgi Tatiline Çıkacağımız Günü Bekliyorum Meleğim..

dünya kazan, sen kepce. dolaş bakalım. bu kez yolculuk nereye? hediyemi isterim ona göre sevgiler, iyi yolculuklar...