Yerli malı haftası Yerli Malı Eğer avuç açmamak İstersen hiç kimseye Muzu hurmayı bırak; Üzümü inciri ye. Ey Türk kızı Türk oğlu Budur kurtuluş yolu. Fındık ceviz hepsi var; Yok eşi yün ipeğin Yurduna sevgisi var; Yerli malı giyenin. Ey Türk kızı Türk oğlu Budur kurtuluş yolu. Vatanımız bu toprak Cennet gibi her yanı Yerli malı kullanmak Kurtaracak vatanı. Ey Türk kızı Türk oğlu Budur kurtuluş yolu. Yerli Malı ve Tutum Arpa, buğday isteyen, Tarlaya tohum eker, Gelecek kaygısını Akıllı olan çeker. Ben ibretle bakarım Arıya, karıncaya Paramın bir kısmını Atarım kumbaraya. Yurduma hizmet için Her zaman tutumluyum Yerli malı giyerim, Ben bir Türk çocuğuyum. Mustafa Yılmazkaya. Yerli Malı Üstüm, başım, İçim, dışım. Ayakkabım yerli malı... Vatanını seven insan, Yerli malı kullanmalı. Neden param avuç avuç Yabancıya gitsin bütün? O paralar diken olur, Canımızı yakar bir gün. Yerli malı duruyorken Yabancıya bakar mıyım? İşçimizin emeğini Bile bile yıkar mıyım? Çeşidi az olsa bile, Yerli malı, vatan malı Başka türlü düşünenler Varlığından utanmalı. Hakkı SUNAT Yerli Malı Kullanalım Çocuklar size çağrım var Yerli malı kullanalım Kullanalım, edelim kar Yerli malı kullanalım. Daha güçlü olmak için Daha özgür kalmak için Mutluluğu bulmak için Yerli malı kullanalım. Her ürün bizim olmalı Arayıp onu bulmalı Paramız yurtta kalmalı Yerli malı kullanalım. O, okuldur, evimizdir O, bizim ödevimizdir Yurttaşlık görevimizdir Yerli malı kullanalım. Cemal Gören Yerli Malı haftası Bu haftayı hep, beraber kutlayalım. Yerli malları ile,iftihar duyalım. El birliği,gönül birliğiyle olalım. Huzur ve mutluluğu,birlikte bulalım. Paramızı,zamanımızı,boşa harcamayalım. İktisat edip,kanaatkar olalım. Zengin olup,vatan için çalışalım. Huzur ve mutluluğu,birlikte bulalım. Her şeye bizde, emanettir bilelim. Doğru ve güzele,beraber gidelim. Çok çalışıp dışarı,ihraç edelim. Huzur ve mutluluğa,birlikte gidelim.