Uyurken kilo vermek için altı temel adım

Konusu 'Sağlık Rehberi' forumundadır ve Lasey tarafından 10 Aralık 2018 başlatılmıştır.

1. Lasey

Lasey Admin

Uyurken kilo vermek için altı temel adım

Uyurken-kilo-vermek-için-altı-temel-adım.

Uyku halindeki testosteron düzeyini artırarak zayıflama planınıza hız kazandırın. Uyuklarken kilo vermekten bahsediyoruz evet rüyalar gerçek oluyor.

Çoğu spor eğitmeni zayıflamak isteyenlerin ağırlıkların altında ter dökmenin ya da akşamları yağsız yemek pişirmeye harcamanın yerine hiçbir şeyin geçemeyeceğini iddia ediyor. Fakat karın yağlarını daha hızlı eritmenin çok daha pratik bir yolları var. Ve bunu gözleriniz kapalıyken yani uyurken yapabiliyorsunuz.

Testosteron vücudumuz için çok temel bir hormondur. Uyku sırasında vücut tarafından doğal olarak üretilen bu hormonun kas kütlesi kazandırmaktan başka becerileri de bulunmaktadır. Uyurken göbek yağlarının erimesini kolaylaştırır, sağlığınıza sıkı ve kaslı bir karnın ötesinde yararlar sağlar.

Uyurken kilo vermek için altı temel adımBir araştırmaya göre iyi bir uyku testosteron hormonunda ciddi bir artış gösteriyor. Araştırmacılar dört saatten sekiz saate çıkarılan iyi bir uykunun yağ yakmayı tetikleyen erkeklik hormonunda yüzde 50’lik bir yükseliş sağladığını keşfetti. Ancak gece yatağa uzanıyor olmak bunu garantilemiyor. Araştırmalar testosteron hormonunun uyku verimliliğiyle de (derin uyku uzunluğu ve kalitesi) bağlantısı olduğunu ortaya koyuyor. Uyurken kilo vermek için altı temel adım. Bundan sonra uykularınızı yağ yakma seansları olarak ayarlayabilirsiniz. Tabii ki başarılı olmanız için aşağıdaki adımları da mutlaka yerine getirmeniz gerekiyor.

1. Akşam Yemeğinde Az Tuzlu Yiyecekler Tüketin
    2. Gece Sporu Yapın
    3. Öğle Yemeğinizi Kendiniz Hazırlayın
    4. Bol Su İçin
    5. Yatak Odanızın Tamamen Karanlık Olduğundan Emin Olun
    6. Yatağa Girmeden Önce Ortam Sıcaklığını Düşürün