Sevgiliye İyi Geceler Mesajları

Konusu 'Güzel Mesajlar' forumundadır ve Adile tarafından 28 Ekim 2013 başlatılmıştır.

1. Adile

Adile Admin

İyi Geceler Mesajı Sevgiliye

Uyuduğunda melekler sarsın dört bir yanını en güzel rüya seninle olsun çünkü sen buna layıksın, iyi geceler sevgilim.

Gecenin Sessizliğinde Dinlerim seni, Bir Rüya gibisin beklerim Seni, iyi geceler yıldız gözlüm.

Rüyaların en güzelini görürken Allah'ın seni koruması için gönderdiği meleğin kanatları öyle büyük olsun ki en masum anında sana kimseler zarar veremesin.iyi geceler meleğim tatlı rüyalar bebeğim.

Yıldızlar gözlerine özensin sen bir tanesin bebeğim iyi geceler dilerim.

Geceleri Uzaklara çığlık Olur Sesim, Denizden çıkan Yosun Kokusundan Keskin Sana Olan özlemim, Bu gece Sırf Senin İçin Kapanıyor Gözlerim. İyi Geceler Herşeyim

Bir hüzün saklıdır ve bin umut vardır,her yeni gün doğumunda, bir hüzünle uyuyup bin umutla uyanma dileğiyle. iyi geceler .
    Güzellikler içinde gecenin bu saatlerinde belki yalnızlığın en yorgun olduğu yerde yalnız olmadığını bilesin diye sana iyi geceler diyesim geldi...

Yatağına uzandığında istediğin bütün güzellikler senin olsun..vede duygularını paylaşacak birine ihtiyaç duyarsan ben buradayım her zaman AŞKIMMM tatlı rüyalar

Yine bir gün daha bitti sensiz ve tüm geceler ben yaşadığım sürece sensiz.sana çok kızgın olmama rağmen seni hala çok seviyorum iyi geceler

Rüyalara rest çektim uyumuyorum herkes derin uykudayken ben sana dalıyorum uyku çok tatlı derler ben seni tadıyorum onlar uykuya ben sana doyamıyorum bir tanem iyi geceler

Geceleri Uzaklara çığlık Olur Sesim, Denizden çıkan Yosun Kokusundan Keskin Sana Olan özlemim, Bu gece Sırf Senin İçin Kapanıyor Gözlerim.

Seni uyurken izlemek isterim, uyuduğunda ay yüzünü öpmek isterim işte o zaman bende tatlı bir rüya görmüş olurum sevdiğim, iyi geceler bebeğimm

Ben uykuyu sadece seni görmek için seviyorum çünkü rüyalarımı süsleyen en güzel meleksin bebeğim iyi geceler.

Güzel bir gün nasıl seninle başlıyorsa dünyamda, güzel bir gecede ancak seni rüyamda görünce anlam kazanacaktır, iyi geceler aşkımm.

Eylül bunu beğendi.