Şehitler ile ilgili sözler facebook

Konusu 'İslami dini sözler' forumundadır ve Beyza tarafından 2 Kasım 2013 başlatılmıştır.

1. Beyza

Beyza Moderatör

Şehitler ile ilgili anlamlı sözler

Kahraman asker Sensin milletimin şanlı gururu Şerefli Mehmetçik kahraman asker Yıldız kadar parlak ay gibi duru Şerefli Mehmetçik kahraman asker Bugün rahat huzur var ise bende Evel ALLAH sonra senin sayende Şafakla beraber kalkar erkende Şerefli Mehmetçik kahraman asker Peygamber ocağı kutsaldır kıtan O ocakta görev yapmıştı Atan Senin ile gurur duyuyor Vatan Şerefli Mehmetçik kahraman asker İçtimada asker çalarken bando Temposunda rap rap notasında do Dağlar kralısın yiğit komando Şerefli Mehmetçik kahraman asker Aşık Gürkani der dolaşır dağı Göğe selam ile çeker bayrağı Omzunda tüfek elde sancağı Şerefli Mehmetçik kahraman asker..

Şehidin anası cekmesin acı derdi varsa bulunmalı ilacı Şehidin anası olur baş tacı Şehit anasına evlat olmalı…

Git evladım yıllarca ben oğulsuz kalayım Şu yaralı bağrıma kara taşlar çalayım Hadi yavrum hadi git ya gazi ol ya şehit

Aşkın Şarabından Bilmeden Ictim, sevda Yolundan Bilmeden Geçtim, aşkın Bir Alevmiş Yar Yar, bir Ateş Parçası, bilmeden Gönlümü Ateşe Verdim…

Sana kurşun sıkanı, Meclis çatısı altına sokanı, PKK’ya yataklık yapanı koynuna alanı kınarım sadece Mehmet’im…

Nasıl öldü dedim nasıl ben ona, Mehmet’ler ölmez, Şehitler ölmez Öldü denilmezmiş şehit olana Mehmet’ler ölmez, Şehitler ölmez.

Yetmiş milyon gül dalı…Bu yurt Türk’ün öz malı, Yine Türk’ün kalmalı,Diyen yiğit dilleriyiz

Senin kanınla yoğuruldu bu kutsal topraklar Senin kanınla yeşerdi nefes aldığımız bu ağaçlar gözün arkada kalmasın, ey şehidim!

Nasıl öldü dedim nasıl ben ona, Mehmet’ler ölmez, Şehitler ölmez. Öldü denilmezmiş şehit olana Mehmet’ler ölmez, Şehitler ölmez.

Şimşekler çakıyor karanlık dağların arkasında.Yıldızlar yine kaybolup gitti küstü bu haysiyetsiz dünyanın o kalleş simasına.Sağnak haliyle yağmur gökleri delercesine yağıyor o da ağlıyor can veren şehitlerinin ardından yas tutarcasına…

Senin kanınla yoğuruldu bu kutsal topraklar Senin kanınla yeşerdi nefes aldığımız bu ağaçlar gözün arkada kalmasın, ey şehidim!

Bu ülke Seninle Gurur Duyuyor Vatani Görevinde Başarılar Adam Olmak Adına Son Şansını Da Iyi Değerlendirmeni Dilerim

Şehidin anası cekmesin acı derdi varsa bulunmalı ilacı Şehidin anası olur baş tacı Şehit anasına evlat olmalı

Git evladım yıllarca ben oğulsuz kalayım Şu yaralı bağrıma kara taşlar çalayım Hadi yavrum hadi git ya gazi ol ya şehit

Ilk Başlarda Kaç Gün Kaldı Yerine Kaç Gün Geçti Diye Sayarsan Senin Icin Daha Kolay Olacaktir. Gel Teskere Gel. Gönlümüz Seninle

vatan borcu dıye gittin askere şehit oldun oglum vatan sagolsun nasıp olup alamadın teskere şehit oldun oglum vatan sag olsun.

ağlayan asker dayanmış ağaca mektup yazaıyor boğulmuş gözleri yaşlar akıyor kalbinde kim bilir neler yazıyor dokunmayın ona o ağlayan asker kimbilir içinden neler düşünüyor kimbilir kalbinden neler geçiyor okuduğu mektubu tekrar okuyor dokunmayın ona o ağlayan asker zarfı katlayıp cebine koydu bereyi kaldırıp yere vurdu dayanmış ağaca mektup yazaıyor boğulmuş gözleri yaşlar akıyor kalbinde kim bilir neler yazıyor dokunmayın ona o ağlayan asker

Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2018