Safa Mervesi bambaşka ilahi sözleri Feyzullah Koç - Safa Mervesi Bambaşka İlahi Sözleri Safa mervesi bambaşka İnsanı getirir aşka Arafat'ın hali başka Alın götürün Mekke'ye Güzel Mekkeyi göreydim Kabeye yüzüm süreydim Güzel Mekkeyi göreydim Kabeye yüzüm süreydim Beyaz ihrama gireydim Özledim, alın götürün Beyaz ihrama gireydim Özledim, alın götürün Safa mervesi bambaşka İnsanı getirir aşka Arafat'ın hali başka Alın götürün Mekke'ye Safa mervesi bambaşka İnsanı getirir aşka Arafat'ın hali başka Alın götürün Mekke'ye Zemzemi akar aşk ile Öter bülbül gelir dile Zemzemi akar aşk ile Öter bülbül gelir dile Bu gönlüme doğdu çile Özledim, alın götürün Özledim, alın götürün Safa mervesi bambaşka İnsanı getirir aşka Arafat'ın hali başka Alın götürün Mekke'ye Safa mervesi bambaşka İnsanı getirir aşka Arafat'ın hali başka Alın götürün Mekke'ye Müzdelife cezbediyor Gönül aşkıyla bitiyor Müzdelife cezbediyor Gönül aşkıyla bitiyor Yine bir kervan gidiyor Özledim, alın götürün Özledim, alın götürün Safa mervesi bambaşka İnsanı getirir aşka Arafat'ın hali başka Alın götürün Mekke'ye Safa mervesi bambaşka İnsanı getirir aşka Arafat'ın hali başka Alın götürün Mekke'ye Benim gönlüm Kabe'dedir Güzel Kabe Mekke'dedir Benim gönlüm Kabe'dedir Güzel Kabe Mekke'dedir Gel gör, gönül ne haldedir Özledim, alın götürün Özledim, alın götürün Safa mervesi bambaşka İnsanı getirir aşka Arafat'ın hali başka Alın götürün Mekke'ye Safa mervesi bambaşka İnsanı getirir aşka Arafat'ın hali başka Alın götürün Mekke'ye