Güzel sözler Regaip kandili cep mesajları

Konusu 'Kandil mesajı' forumundadır ve Beyza tarafından 23 Ekim 2013 başlatılmıştır.

1. Beyza

Beyza Moderatör

Regaip kandili cep telefonu mesajları

Regaip kelimesi bolluk, bereket, fazilet anlamına gelir. Bu gece Allah’ın lütuflarının bol bol verildiği bir gecedir ve üç ayların ilk kandil gecesidir. Regaip Kandiliniz Mübarek olsun.

Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların seni sırılsıklam etmesi dileğiyle. Regaib kandilin mübarek olsun.
    Bu gece Regaib gecesi. Dua edelim.. Yürekler bir atsın bu gecede, günahlarımız affolsun. iyi kandiller .

Kalpler vardır sevgiyi paylaşmak için, insanlar vardır dostluğu yaşatmak için, kandiller vardır kutlamak ve af dilemek için.. Regaib kandiliniz mübarek olsun.
    Hz. Muhammed [s.a.v] Efendimizin ahlakı Hz. Süleyman'ın saadeti Hz. Eyyüb'ün sabrı Hz. Yusuf'un güzelliği Hz. Hamza'nın cesareti Hz. Ömer'in adaleti hz ali'nin bilgisi ve 124 bin peygamberin duası sizinle olsun kandiliniz mübarek olsun.

Ellerin Semaya, Dillerin Duaya, gönüllerin Mevlaya yöneldiği bu Mübarek Regaib geceni kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.

Regaib Kandilinin , hayatımıza yeni ufukların açılmasına ve vesile olması dileğiyle..

Ey Rabbim. Senin af ve mağfiretinin dairesi, bizi bela ve musibetlerden uzak tutacak kadar geniştir. Bize rahmetinle muamele buyur Ey Rabbim. Gazabından bizi emin kıl Rabbim. Regaib kandilin mübarek olsun.
    Benim günahım varsa da ,senin gibi hâlıkım var. Muhammed Aleyhisselam gibi dostum var. İlahi kabre vardığım gece lütfeyle, yalnız kaldığım gece bilmediğimi bildir. Kabrimi nur ile doldur. Kevser şarabına daldır, ulu cemâlini göster. Regaib kandilin mübarek olsun.

Ey Rabbim! Dinimizden dolayı bizi zillete düşürmeye çaba sarf edenlere fırsat verme. Bizleri İslamın yolundan ayırma. Amin. Regaib kandilin mübarek olsun.
    Bütün güzeliklerin anahtarını kendinde bulunduran ''Rabbim'' Hakkımızda en hayırlı kapıları aç… Amin. Regaib kandilin mübarek olsun.

Ya Rabbim Kaderimde Muhtaçlıksa varsa O Muhtaçlığım Yalnız Sana Olsun... Beni Senden Başkasına Muhtaç Etme.. AMİN…Regaib kandilin mübarek olsun.

Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2019