SELAM SANA Selam sana gönül mumları yandı Dağlar sıralandı secdeye vardı Seninle kâinat nura boyandı Adı güzel kendi güzel Muhammed Terin güllerdendir, sesin bülbülden Hakk'a vâsıl olur yolundan giden Muhtaç olan avuç açar her dilden Adı güzel kendi güzel Muhammed Mahşer günü bize şefaat eyle Hakk'ın didarında sen kerem eyle Eksiğim var ise sen tamam eyle Adı güzel kendi güzel Muhammed EFENDİM Onikinci gece Rebiulevveldi Yıl 571, zaman fetretti. Veladetin kâinatı titretti Çün habib-i kibriyâsın Efendim. Alemlere rahmet oldu gelişin Âsi, mücrim kullara şefaatçısın İsmini anmak her şeylere bedel Sen Ahmed-i Muhammedsin Efendim Bahtiyarlar sana "Ashab" oldular Sana ümmet olmak şeref Efendim Âsiyim, şefaatına ümitvarım Çün sahib-i şefaatsın Efendim. Hasan YILDIRIM YA RASÛLALLAH Sen gönlümüzün nurusun Sen hâtemül enbiyasın Sen Muhammed Mustafasın Yâ Rasûlallah, yâ Habiballah Seni sevmek imandandır Sensiz hayat karanlıktır Senin yolun aydınlıktır Yâ Rasûlallah, yâ Habiballah Diyar diyar ötelerden Sana aşık gönüllerden Selam sizi sevenlerden Yâ Rasûlallah, yâ Habiballah ŞEFAAT YA RASÛLALLAH Canlı bir gün ölecektir O toprağa girecektir Münker nekir gelecektir Şefaat Yâ Rasûlallah Yüce Mevlam emredecek Melek sura üfleyecek El ayak dile gelecek Şefaat Yâ Rasûlallah Kişi sırata gelecek Üstünden geç denilecek Kimi nara düşecek Şefaat Yâ Rasûlallah