Ya Rab!.. Kapına geldim,ölümle geldim eli boş, kalbi kara, yüzükara geldim. ****** Dünya avuttu beni, oyaladı,eğlendirdi beni, türlü ziynetiyle kendine çekti. ****** Ben de daldım ona, unuttum seni,unuttum kendimi, unuttum öleceğimi ama bak şimdi ölüm geldi, buldu beni ****** Kimse etmedi bana, kendimin ettiğini ben kimseyi değil , ancak kendimi kandırdım. ****** Şeytana uydum, nefsime kandım ebedi yaşayacaksın kendimi inandırdım. ****** Yarına dair ne planlar yaptım, ne hülyalara daldım ancak bir akşam güneş kızıl eteklerini toplamıştı ki, çalındı kapım. ****** Oysa daha yapacak ne çok işim vardı, tadacak ne kadar lezzet, gezecek ne çok yer, toplayacak ne kadar güzellik vardı elimde neler vardı neler ama hiçbiri yetmezdi. ****** Gözüm hep başkalarınınkine kayar durdu lakin gözüm şimdi kendi yaptıklarına sabitlendi. ****** Meğer ne kadar az iyilik yapmışım, ne kadar da az başkalarını düşünmüşüm hayatımı ne kadar da gaflete geçirmişim gençliğimi, zindeliğimi,aklımı, zekamı ne kadar boş yere heder etmişim. ****** Artık nafile geçen geçiyor, giden dönmüyor pişman olasım geliyor, ama artık oda nafile ölüm geldi, hayat bitti son perde indi gerçek hayat başladı. ****** Benim yazdığım, kurgusunu yaptığım, sahneye koyduğum ve şimdi izleyeceğim hayat kapına geldim, ölümle geldim öldümde de geldim. ****** Eli boş, kalbi kara, yüzü kara geldim afvına geldim, lütfuna geldim, sana geldim Ya Rab!..