Öğretmenler Günü Mesaj Sözleri öğretmenim ondan öğreniyoorum , okumayı, yazmayı. geliyor o güzel yüzüyle günaydın diyor o güzel sesiyle öğrencileride birağızla sağol diyor güzel şirin öğretmenine Canım hocam bugün geldiğinde çok duygulanıyorum eskiden ben sizin elinizi öperken şimdi ise öğrencilerim benim elimi öpüyor bunların hepsi senin sayende iyiki varsınız hocam sizi çok seviyorum. Canım öğretmenim seni çok seviyorum.eminimki sende beni çok seviyorsun. Canım öğretmenim Ülkemizin fedakar öğretmenleri, sizler her şeyin en güzeline layıksınız. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun. Gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız gerçek güç öğretmenlerimizdir. Türkiye Cumhuriyeti, çağı, bilimin ışığında sizlerin gayreti ile yakalayacaktır. Öğretmenler gününüz kutlu olsun. Öğretmenler, dünyanın her yerinde, insan topluluğunun en fedakar ve en değerli varlığıdır. Öğretmenim, bu mutlu gününüzde size sağlık ve mutluluklar diler, ellerinizden öperim. Vatanın dört bir yanında fedakarca çalışarak bu ulvi görevi layıkıyla yerine getiren bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, başarılarının devamını dilerim. Çocuklarımızın Yetişmesinde Büyük Rol Oynayan, Her Türlü Fedakârlıgı Gösteren Sizlere Çok Borcluyuz. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun. Siz Ögretmenler “Sevgi Elçileri” Siniz. Sınıfta Yaşama Sevinci, Toplumda Huzur, Ülkede Barış, Meslektaşları Arasında Demokratlığın Simgesisiniz.