Namazda Fatihadan Sonra Okunan Dualar

Konusu 'Namaz kılmak' forumundadır ve Beyza tarafından 11 Kasım 2013 başlatılmıştır.

1. Beyza

Beyza Moderatör

Namazda Fatihadan Sonra Okunan Sureler

Fil Suresinin Okunuşu:
    Bismillahirrahmanirrahim
    Elem tera keyfe fe´ale Rabbüke biashabilfil. Elem yec´al keydehüm fitadlil. Ve ersele aleyhim tayran ebabil. Termihim bihicaratin min siccil. Fece´alehüm ke´asfin me´kul..

Kureyş Suresinin Okunuşu:
    Bismillahirrahmanirrahim
    Li´ilafi Kurayş´in. İlafihim rihleteşşitai vessayf. Felya´büdu rabbe hazelbeyt. Elleziet´amehüm min cu´in ve amenehüm min havf.

Maun Suresinin Okunuşu:
    Bismillahirrahmanirrahim
    Era´eytelleziyükezzibü biddin. Fezalikellezi, yedu´ulyetim. Ve la yehüddü ala ta´amilmiskin. Feveylün lilmüsallin. Ellezine hüm an salatihim sahun. Ellezine hüm yüraune. Ve yemne´unelma´un..

Kevser Suresinin Okunuşu:
    Bismillahirrahmanirrahim
    İnna a´taynakelkevser. Fesalli lirabbike venhar. İnne şanieke hüvel´ebter.

Kafirun Suresinin Okunuşu:
    Bismillahirrahmanirrahim
    Kul ya eyyühel kafirun. La a´büdü ma ta´büdun. Ve la entüm abidune ma a´büd. Ve la ene abidün ma abedtüm. Ve la entüm abidune ma a´büd. Leküm dinüküm veliye din..

Nasr Suresinin Okunuşu:
    Bismillahirrahmanirrahim
    İza cae nasrullahi velfeth. Ve raeytennase yedhulune fidinillahi efvaca. Fesebbih bihamdi rabbike vestağfirh. İnnehu kane tevvaba..

Leheb Suresinin Okunuşu:
    Bismillahirrahmanirrahim
    Tebbet yeda ebilehebin ve tebb. Ma eğna anhü malühu ve ma keseb. Seyesla naren zate leheb. Vemraetühu hammaletelhatab. Ficidiha hablün min mesed..

İhlas Suresinin Okunuşu:
    Bismillahirrahmanirrahim Kul hüvellahü ehad. Allahüssamed. Lem yelid ve lem yuled. Ve lem yekün lehu küfüven ehad. .

Felak Suresinin Okunuşu:
    Bismillahirrahmanirrahim
    Kul e´uzü birabbilfelak. Min şerri ma halak. Ve min şerri ğasikın iza vekab. Ve min şerrinneffasati fil´ukad. Ve min şerri hasidin iza hased.

Nas Suresinin Okunuşu:
    Bismillahirrahmanirrahim
    Kul e´uzü birabbinnasi. Melikinnasi. İlahinnas. Min şerrilvesvasilhannas. Elleziyüvesvisü fisudurinnasi. Minelcinneti vennas.

Son düzenleme: 12 Kasım 2013