Kamil Koç Namaz Kılmak İsteyen Yolcuyu Bıraktı

Konusu 'Manevi Hayatımız' forumundadır ve Adile tarafından 14 Ekim 2013 başlatılmıştır.

1. Adile

Adile Admin

Kamil Koç namaz kılmak isteyen yolcusunu bırakıp gitti,kamil koç namaz kılan müslümanları yolda bırakıyor
    İstanbul'dan İzmir'e gitmek için Kamil Koç'tan 24 Ağustos Cuma günü saat 00.30'a bilet aldığını belirten 10 yıllık tarih öğretmeni Muhammed Anlı:
    “Ben muavine mümkünse namaz kılacağımı ifade ettim. Muavin bana tesislerde duracağımızı belirtti. Ben bunun verdiği rahatlıkla otobüsün durmasını bekledim. Ama saat 06.00'a yaklaştı ve otobüs durmad
    ı. Yine çağırdım ve sordum, yine bana yarım saat sonra duracaklarını söyleyince namaz kılmamın gerektiğini vurguladım. Ters bir cevap olarak ise muavin bana sadece tuvalet için durabileceklerini, namaz için ise duramayacaklarını ifade etti. Bunu bu şekilde aktarınca benim moralim bozuldu. ‘Namaz için duracaksanız durun, durmayacaksanız benim inmem gerekiyor' dedim. Çabalarım sonuçsuz kalınca otobüsü Bursa'nın Karacabey ilçesinde Onur Petrol isimli dinlenme tesislerinde durdurarak, otobüs şoförü ve muavinine ‘İster bekleyin ister beklemeyin, ben namazımı kılacağım' dedim. Ben indikten sonra otobüs durmayarak yoluna devam etti” dedi.