İyi Geceler Mesaj Sözleri

Konusu 'Güzel Mesajlar' forumundadır ve Beyza tarafından 8 Kasım 2013 başlatılmıştır.

1. Beyza

Beyza Moderatör

Güzel iyi geceler mesajları sözleri

Geceleri Uzaklara çığlık Olur Sesim, Denizden çıkan Yosun Kokusundan Keskin Sana Olan özlemim, Bu gece Sırf Senin İçin Kapanıyor Gözlerim. İyi Geceler Herşeyim!

Gözlerinizi kapattığınızda aklınıza ilk gelen şeyin, gözlerinizi hayırlısıyla açtığınızda gerçekleşmesi dileğiyle. İyi geceler.

Kalbiniz duayla olsun, gönlünüz huzurlu olsun, yüreğiniz sevgiyle dolsun, geceniz hayır, sabahınız nur dolsun. Hayırlı geceler.İyi Geceler

Bir hüzün saklıdır ve bin umut vardır her yeni gün doğumunda! Hüzünsüz uyuyup bin umutla uyanmanız dileğimle, iyi geceler.

Tatlı rüyalar sevgilim. Kısaca benli rüyalar Evlilige giden yolumuzda 1 günü de bitirmiş olmanın verdigi mutlulukla uyuyacagım; senin tatlı tatlı gülüşünü düşünerek…Rüyalar ‘ıma bekliyorum. Öpüyorum En tatlı yerinden.İyi Geceler

Niye ağlıyorsun dediler, sevdim dedim. Niye üzülüyorsun dediler, gönül verdim dedim. Elin kızı için değermi dediler, meğerse değmezmiş.İyi Geceler

İyi Geceler Aşkım. Ne kadar da sıcak ellerini elllerimde yüzümde hissedemessemde yastıgın verdigi rahatlıgı senin kucagın yorganın ısıtmasına sen sarılıyormuşsun gibi farzetcem. Sen uyurken ben hep seni düşünücem.İyi uyu aşkım. Geceler korkutmasın seni. İyi Geceler

Gönlünüz huzurlu olsun, yüreğiniz sevgiyle dolsun, geceniz mübarek olsun. Allaha emanet olun hayırlı geceler.

Rabbim c.c. selamı, sevgisi, muhabbeti, rahmeti cümlemize üzerinde olsun. Gecemiz mübarek olsun. Melekler sizi korusun. Yeni bir günde buluşmak dileği ile hayırlı geceler dilerim.