İyi Geceler Arkadaş Mesajları

Konusu 'İslami dini sözler' forumundadır ve Beyza tarafından 27 Ekim 2013 başlatılmıştır.

1. Beyza

Beyza Moderatör

İyi Geceler Arkadaş Mesajları

Arkadaşa İyi Geceler Mesajları

Bir dilek tuttum ve yatıyorum.Şahidim yıldızlar olsun ki bu gökkubbe altında yanımda ya sen olacaksın yada hep yalnız olacağım.İyi geceler canım arkadaşım
    En güzel gecelerin en güzel rüyalarını gör Arkadaşım tatlı uykular.iyi geceler arkadaşım.

Yaşamak bir oyun değildir dostum, ağlamak var sevmek sevilmek de var. Bu dünya kimsenin değildir dostum, en mutlu anında yok olmak da var.iyi geceler arkadaşım.

Bir umut serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk doğsun günlerine, binbir hayalin gelecekle buluşsun, herşey kendin gibi güzel olsun.iyi geceler arkadaşım.

Kalbinin ışığı Gecenin karanlığını bastırsın. Rüyaların mutluluk yağmurlarında geçsin. Gecen mutlu Kalbin huzur dolu olsun İyi geceler arkadaşım.

Tatlı uykular canım arkadaşım, gözlerini açtığında güneş doğduğunda yüreğin sevgiyle dolsun.iyi geceler.

Allahım sana en güzel uykuları ve benli rüyaları bahşetsin iyi geceler arkadaşım.

Karanlıkta bir ben ve ayak seslerim, bende varım diyen dostu özledim, karanlıklardan kurulmuştu ordu, yenemedi ihvan ödünsüz dostu.iyi geceler canım arkadaşım.

Paylaşacak arkadaşların yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur. Allah rahatlık versin canım arkadaşım iyi geceler

Ruya, biz uyurken kalbimizin tuttuğu bir dilektir.Arkadaş ise uçmayı unuttuğumuzda bize kanatlarını açan bir melektir. içinden ne çıkacağını bilmesek de açtığımız zarflardan hep güzel şeyler çıkması dileğiyle... iyi geceler Arkadaşım.

Hep zamana yenik düştük esiri olduk anlamsız koşuşturmaların.ama bir kez adını yüreğimize kazıdığımız dostlarımızı hiçbir zaman unutmadık.

Arkadaşlar ırmaklar gibidir; kiminin suyu az kiminin çok, kiminde ellerin ıslanır sadece kiminde ruhun yıkanır boydan boya…

Kalbinin ışığı Gecenin karanlığını bastırsın Rüyaların mutluluk yağmurlarında geçsin Gecen mutlu Kalbin huzur dolu olsun İyi geceler arkadaşlar.

Eğer herkes dost sandığı kimselerin bir de kendi arkasından söylemiş olduklarını duysaydı, dünyada pek az dost kalırdı. iyi geceler canım arkadaşım

Arkadaş deniz kenarındaki taşlara benzer.Önce tek tek toplarsın sonra birer birer denize atarsın ancak bazılarına kıyamazsın.İşte sen o kıyamadıklarımdansın. iyi geceler güzel arkadaşım

Sen gülerken yanındakilerde güler ama ağlarken yalnız ağlarsın onun için öyle bir ağaca yaslan ki asla yıkılmasın öyle bir arkadaş edin ki seni asla bırakmasın. iyi geceler biricik arkadaşım

Mutluluğun peşinden koşma mutluluk senin peşinden koşsun ve hayatta öyle mutlu ol ki gözlerinde akan bir damla yaş arayıp da bulamayanların sadakası olsun. iyi geceler canım arkadaşım

En güzel gecelerin en güzel rüyalarını gör bitenem tatlı uykular iyi geceler güzel arkadaşım

Belki diyorum; Sevgi nin ne demek olduğunu biliyoruz ama Gençliğin ne demek olduğunu anladığımızda bu dünyadaki işimiz bitmiş olacak…

Zaman gelir yollarına kar yağar,etrafını hüzün bulutları sararsa,ne zaman bir dosta ihtiyaç duyarsan dost olabildiğim kadar burdayım.

Son düzenleme: 8 Kasım 2013