Hayırlı Sabahlar Şiirleri Hayırlı sabahlar Sabahınan kalkıp kahvaltısına Doguya güneye hem batısına Sevdiğine sarılan nazlı canana Hayırlı sabahlar günaydın canlar Sabahınan işe giden insanlar Yarin yolcu eden o güzel canlar Suçsuz olup o hapiste yatanlar Hayırlı sabahlar günaydın canlar Telefoncuya postacıya balcıya Kırathane pastacıya yolcuya Bitmiyor bu işler hiç saya saya Hayırlı sabahlar günaydın canlar Hüseyin'im derki günaydın canlar Günaydın yıkılan giden sultanlar Afrikada ölen tüm müslümanlar Hayırlı sabahlar günaydın canlar Hüseyin Parlakdemir Hayırlı Sabahlar Sabahın seher yelinden Bozkırın garip erinden. Dilden değil yüreğinden Hayırlı sabahlar olsun Dışarda kuşlar ötüşür.. Yavrularuyla gülüşür. Getirdiğini bölüşür.. Hayırlı sabahlar olsun. Gönlünüze neş'e dolsun İşleriniz asan olsun. Kalbinize sevgi dolsun.. Hayırlı sabahlar olsun Tevfik Tükenmez Hayırlı Sabahlar Dostum Gözlerinde bir güneş batıyor Ruhun alacakaranlık Yanaklarında ıslak, kaçak parıltılar Çıkmayacak fallar açıyor ellerinde kağıtlar Gündüz düş avında Avucunda akşamdan kalma yakamozlar Gecenin bindiği sandal ağlıyor Uçarı dalgalar bir bir susuyor Kement mi arıyorsun, geç kalmışsın Sahipsiz urganları taşıyor ırgatlar Sözleri tutamıyor, çekmiyor halatlar Yükün ağır biliyorum, bu kaçıncı firar Şükrü Enhoş Hayırlı Sabahlar Herşeyin içerisinde gizlediği bir hayrı vardır elbet Anlaman için önce sev sonrada terk et. Yanlızlığıma mahkumum sen vardın bir tek Islanıyorum gözyaşlarımla boğulurum er geç. Razı olsun gönlüm rızana doysun Lafların öznesinde anlam olsun. Isıtırken güneş misali sevdan bedenimi... Sadece senden gözlerimin içine bakmanı istedim. Allah aşkına söyle çokmu bişey istedim? Bulamıyorum artık bakışlarına yanıt... Anca körerdi gözüm gönlünü tanıt. Hayra şer vermenin ne anlamı var? Lal olmuşum içimde kopar fırtınalar... Asla bana terk etmekten söz etme Razı değil gönlüm kopar fırtınalar! Süleyman Özcan Hayırlı Sabahlar Yaradan gönderdi kalmaya geldim, Yarin olaraktan sevmeye geldim, Mis kokan vucudun görmeye geldim, Uyan Nuran uyan ben yana geldim, Hayırlı sabahlar demeye geldim, Susayan dudağın öpmeye geldim, Gönül sevdasına tatmaya geldi, Yollarında kölen olmaya geldim, Her iki chanda seni yar bildim, Hayırlı sabahlar demeye geldim, Firsati diyor ki,sevmeye geldim, Yarimsin bilerek övmeye geldim, Aşkı ve sevdayı bilmeye geldim, Ecelim elinde demeye geldim, Hayırlı sabahlar demeye geldim, Mustafa Duyar