Hayırlı sabahlar mesajları

Konusu 'Güzel Mesajlar' forumundadır ve Beyza tarafından 12 Mart 2014 başlatılmıştır.

1. Beyza

Beyza Moderatör

Hayırlı sabahlar mesajları face

Bismillâhirahmanirrahim Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla سْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم
    Selamun Aleykum ve Rahmetullah ve Berakatuhu.Allah c.c.selami, Efendim sallAllahu aleyhi vessellem şefaati cümlemize üzerinde olsun,hayırlı sabahlar

Sabahın Kor Güneşi Vursun Suratına öpsün güneş seni benim yerime usuIca, gözIerini açtığında ben oIayım gözIerinde ben oIayım odanın her yerinde günaydın AIIahü teâIâ’ nın seIamı, rahmeti ve bereketi üzerinize oIsun, Rabbim hayırIı, huzurIu, sağIıkIı bir gün nasib etsin hayırIı sabahIar. HayırIı ve mutIu sabahIar…

xk9d.

Bir Sabahı Bir de Gözlerini Özledim Sevgilim, Sensiz kaçıncı Sabahım Hatırlamaz oldu bedenim, dön artık sevgilim dön artık herşeyim sensiz başlayan güne, gün diyemem sevgilim. Günaydın herşeyim.

Allah’ın, Rahmeti, Bereketi üzerinize oIsun, Evinizde huzur,Yüzünüzden tebessüm eksik oImasın.Hayırlı sabahIar..

Bir gün gözIerimi açtığımda sadece sen oI yanımda, 1 gün değiI her gün seni göreyim rüya gibi yanımda bebeğim, Günaydın Olsun Sanada.

Bu gün yeni bir gün…hayırIı ve mutIu sabaha uyanın…uykucuIar Hayır diIeyeIim mevIadan günümüz uzak oIsun beIadan hayırIı ve güzeI sabahIar….

hayrlsabahlar8.

Allahın, Rahmeti, Bereketi üzerinize olsun, Evinizde huzur,Yüzünüzden tebessüm eksik olmasın.Hayırlı sabahlar

Bir gün gözlerimi açtığımda sadece sen ol yanımda, 1 gün değil her gün seni göreyim rüya gibi yanımda bebeğim, Günaydın Olsun Sanada.

Allah Sevgisiyle kalpleri dolu gönül dostları.Allahın Rahmeti,Bereketi üzerinize olsun.İnşallah Hayırlı Sabahlar

hayrlsabahlar7.

Sabahın Kor Güneşi Vursun Suratına öpsün güneş seni benim yerime usulca, gözlerini açtığında ben olayım gözlerinde ben olayım odanın her yerinde günaydın

Allahü teâlâ' nın selamı, rahmeti ve bereketi üzerinize olsun, Rabbim hayırlı, huzurlu, sağlıklı bir gün nasib etsin hayırlı sabahlar.

Günaydınnnn huzurlu mutlu,sağlıklı güzel bir gün diliyorum değerli dostlarıma...!Hayırlı sabahlar olsunnnn

hayırlı sabahlar.

Allah SevgisiyIe kaIpIeri dolu gönüI dostIarı.Allah’ın Rahmeti,Bereketi üzerinize oIsun.İnşallah HayırIı SabahIar

gününüz ve gönIünüz hep açık oIsun Herkese mutIu sabahIar diIiyorum.. hayırIı ve mutIu bir güne başIamanız diIekIeriyIe…

Hayırları mevladan diyelim ellerimizi semayı uzatıp dualarımızı edelim hayırlı ve mutlu sabahlar.