İyigeceler resimli mesajlar Geceleri Uzaklara çığlık Olur Sesim, Denizden çıkan Yosun Kokusundan Keskin Sana Olan özlemim, Bu gece Sırf Senin İçin Kapanıyor Gözlerim. İyi Geceler Herşeyim! Kalbinin ışığı Gecenin karanlığını bastırsın Rüyaların mutluluk yağmurlarında geçsin Gecen mutlu Kalbin huzur dolu olsun İyi geceler! Hayatımsın ve ben sadece seni yaşayabilirim…Seni yaşadığım her gün için yanağına bir buse gonderiyorum huzurla uyu bitanem.. huzurlu ve mutlu… İyi geceler.. Seni seviyorum.Gece bir başka giyer siyahını, yıldızlar daha sönük olur, yakamozlar başka çizer denize kendini ve hayat daha kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan… Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tüylerinde umut, gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat… Yine bir gün daha bitti sensiz ve tüm geceler ben yaşadığım sürece sensizİyi Geceler Mesajları Resimlisana çok kızgın olmama rağmen seni hala çok seviyorum iyi geceler. Rüyaların en güzelini görürken Allah'ın seni koruması için gönderdiği meleğin kanatları öyle büyük olsun ki en masum anında sana kimseler zarar varamesinİyi Geceler Mesajları Resimliiyi geceler meleğim tatlı rüyalar bebeğimİyi Geceler Mesajları Resimli Güzellikler içinde gecenin bu saatlerindebelki yalnızlığın en yorgun olduğu yerde yalnız olmadığını bilesin diye sana İYİ GECELER diyesim geldiİyi Geceler Mesajları Resimliİyi Geceler Mesajları Resimliİyi Geceler Mesajları Resimli Güzel bir gün nasıl seninle başlıyorsa dünyamda, güzel bir gecede ancak seni rüyamda görünce anlam kazanacaktır, iyi geceler. Yüce Rabbim En Güzel Rüyaları Sana Mutlulukları Hayatına Huzuru ise Yaşadığın Hayata Bağışlasın iyi Geceler . Gecenin Sessizliğinde Dinlerim seni, Bir Rüzya gibisin beklerim Seni, iyi geceler yıldız gözlüm. Seni uyurken izlemek isterim, uyuduğunda ay yüzünü öpmek isterim işte ozaman bende tatlı bir rüya görmüş olurum sevdiğim, iyi geceler bebeğim Uyuduğunda melekler sarsın dört bir yanını en güzel rüyar seninle olsun çünkü sen buna layıksın, iyi geceler sevgilim. Güzel bir gün nasıl seninle başlıyorsa dünyamda, güzel bir gecede ancak seni rüyamda görünce anlam kazanacaktır, iyi geceler aşkım. Güzellikler içinde gecenin bu saatlerindebelki yalnızlığın en yorgun olduğu yerde yalnız olmadığını bilesin diye sana İYİ GECELER diyesim geldi... Bir hüzün saklıdır ve bin umut vardır,her yenı gün dogumunda, bir hüzünle uyuyup bin umutla uyanma dilegıyle. iyi geceler .