Gavs-I Sani Hz.Lerinin Hacda Yaptığı Dua

Konusu 'Dua hazinesi' forumundadır ve Eylül tarafından 15 Kasım 2013 başlatılmıştır.

1. Eylül

Eylül Moderatör

GAVS I SANİ Hz. Lerinin Hac'da Yaptığı Dua

Gavs-I Sani Hazretleri hac farızasını ifa ederken Peygamberimiz Nebiyy-i Ekrem -sallallahu aleyhi ve sellem'i ziyaret ettiğinde ayak ucuna kadar gelip dizlerinin üzerine çökerek başını koyup şu duayı niyaz etmiştir:

Onlar için afvlarının müjdesini vermezsem kisva gibi başımı vurur ve ben gitmem bu kapıdan. İLLA AFV ŞEFAATİ İLLA SOFİLERİN AFV ŞEFAATİ YA EBU KASIM MUHAMMED (S.A.V)... Esselamualeyküm Alemlerin Rahmeti, Esselamualeyküm Rabbim'in Habibi, Esselamualeyküm Anamız Fadıma'nın Babası, Esselamualeyküm Dedelerimin Dedesi, Esselemualeyküm ya Resul Nuruarşillah. Cümle günahlarım isyanlarımla geldim. Senin kapına Sende beni kapından tart eyleme SULTANI MELUL. Bu günah benim günahım değil Ya Resûlallah ümmetinindir. Sofilerinindir.Ya Resûlallah Sen nasıl ki Arş'ta "Ümmeti Ümmeti..." Söyledin şimdi de ben senin kapında sofilerin, sofilerin diyorum. Ya Resulallah eğer Rabbim'in Sana verdiği vaad gibi Sende Bana, bu evladına söz vermezsen Arş'ı Ala günü Bayrağının altına almaz isen, ben bu evliyalığı neyleyim. Sofilere ne söyleyeyim hangi yüzle döneyim ? ŞEFAATİN YA CEDDİL HASAN-İ ŞEFAATİN YA HABİB. Sen söylemişsin " evliyaları seven bizi sever, bizi seven Allah (c.c)'ı sever." Bizleri sevmişsin! Bizi siz evliya etmişsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör: 18 Nisan 2019