Esprili doğum günü özlü sözleri

Konusu 'Güzel Mesajlar' forumundadır ve Beyza tarafından 20 Temmuz 2013 başlatılmıştır.

1. Beyza

Beyza Moderatör

Esprili doğum günü mesajları

Hadi bakalım..doğum günün kutlu olsun..ve unutma her geçen gün ölüme yaklaşıyorsun..yani ortada kutlanacak bişey yok..ama yine de benden önce mesaj atan olursa kan çıkar

Gündüzün yatta gecen barda altında porsche araba kaldığin ev tripleks villa gezdiğin yerde herkes sana hasta olsun. Doğum günün kutlu olsun.

Tanıdığım en tatlı insansın eşsiz bir dost çok süper bir arkadaşsın.. unutma ki çokda farklısın hani tarkan diyor ya sen başkasın!

Nasıl söyliyim bilmiyorum. Meraklandırmak da istemiyorum. O yüzden hemen Seni çok seviyorum ve doğum günün kutluyorum.

Bugunu unuttum sandın dimi. Hiç unuturmuyum kankam benim. Elektriğin icadının 25. yıl dönümü kutlu olsun.

Yaşam dolu yaşlara bakım yap azcık saçlara bugün doğum günün senin hadi süslen gidelim barlara…

Sana yaza yaza yaz geldi.mesaja zam geldi.daha yazacaktim ama konturum bitti…İyiki doğdun…

Başkasının seni ezmesine izin verme ehliyet al sen onları ez nice yıllara

Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene

Tatlı tatlı gülümserinsancıl hareketler doğum günün ya bugün süprizler seni bekler…

Dost bir kara günde bir de doğum gününde belli olur.Seni unutmayan bir dost…

Haydi kalksana güzelce bir hazırlansana bugün senin günün yeni yaşın kutlu olsun.

Yaşananlar güzeldir mazide kalsa dadoğum günün özeldir. Herkes hatırlamasa da…

Ah canım! Yaşlandın mı sen! Merak etme sen tanıdığım en tatlı ihtiyarsın.İyi ki doğdun.

Küçük bir cenindin zamanında fetüs oldun embriyo oldun bu hale geldin iyi ki doğdun…

Hem içten hem dıştan tüm içtenliğimle doğum günün kutlarım…

İyiki doğdun…Bu mesajı sakla seneye masraf yaptırma…

Plasentadan çıktığın gün kutlu olsun nice mutlu yıllara