Hayat Herkese Güzel Gücünüz yerindeyse, Sağlıklıysa başınız, Bir sakat görürseniz, Sevgiyle yaklaşınız. İnan kimse istemez, Eksik olsun bir yeri. Sağlamsan yavrum şükret, Değerlendir günleri. Özürlü kardeşlerim, Asla üzülmeyiniz. Hayat herkese güzel, Bizlerse sizinleyiz. Mehmet ŞAHİN ENGELLİLER Engelliler ağlar Sanırdım, Ama ağlamıyorlar Ne mutlu Onlara. Onlar Keşke Engelli olmasa. Ama yine de Çok seviyorum onları. Şeyda Aktaş Bizler özürlüyüz Kimimiz işitmez, kimimiz görmez Bizler özürlüyüz, kusurlu değil. Korkmayın bunlardan hiç kimse ölmez Bizler özürlüyüz kusurlu değil. Bak gözüm görmezde resim yaparım, Ben de bu yolları hep adımlarım Bende bir bireyim her yerde varım Bizler özürlüyüz, kusurlu değil. Bak onun kulağı duymuyor, neyler Hepsi nota bilir, şarkılar söyler Bize acımasın ağalar beyler Bizler özürlüyüz kusurlu değil. Bak burada kolu yok, bacağı sakat Değnekle geziyor buluyor takat Yaşamımız zordur, biliriz fakat Bizler özürlüyüz kusurlu değil. Bize imkan verin budur son sözüm Görün bak ne yapar o zaman özüm Ürettikçe görür gönülden gözüm Bizler özürlüyüz kusurlu değil. Nice insan var ki gönülden görür Yürekten işitir, yürekten yürür COŞARİ yürekten konuşur durur, Bizler özürlüyüz, onlarsa değil. ENGELLİLER ADINA NEDEN? Söyleyin nedendir bu zülüm bize. Yeter artık canımıza yettiniz. Hadi cevap verin sorumuz size. Neden dört duvara mahkûm ettiniz? Şehirlerde aynı köylerimizde. Üç beş şanslı hariç hepsi krizde. Engelliyiz amma insanız bizde. Neden dört duvara mahkûm ettiniz? Kader böyle imiş düştük bir derde. Işığı kapattı kalın bir perde. İnsanca yaşama hakkımız nerde? Neden dört duvara mahkûm ettiniz? İçerde yaşanan her zaman kayıp. Bize yaptığınız ayıptır ayıp. Bizi iş göremez insanlar sayıp. Neden dört duvara mahkûm ettiniz? Var mı sanırsınız gizli saklımız. Açın kapıları gülsün bahtımız. Yok mu sokaklarda bizim hakkımız? Neden dört duvara mahkûm ettiniz? Bizce hep hüzündür geceye çöken. Yorganımız buzdur yataksa diken. Sizinle hayatı paylaşmak varken. Neden dört duvara mahkûm ettiniz? Kerim Yavuz