En Güzel Cuma Anlamlı Mesajlar Rabbim sen kalbi kırıkların sığınağı, yolda kalmışların yoldaşı, sen yalnızlığıma arkadaş olan ve tüm gönüllerin dert ortağısın. Beni benden uzağa at, senden uzağa atma. Cumanız Mübarek olsun. Ey Rabbim. hayrı ve şerri gerçekten ayırt edebilmeyi, imtihan olarak verdiklerine yürekten amenna diyebilmeyi, imtihanlarımızı en güzel şekilde verebilmeyi, senin yolundan ayrılmamayı, seni gerçekten sevenlerden olmayı bana ve sevdiklerime nasip eyle. Amin HAYIRLI CUMALAR .. Herkesin tüm din kardeşlerimin cuması mübarek olsun. Allah herkese şifa versin, en güzel gününüz gülümsemelerle bitsin Hayırlı Cumalar . Seherde açılan ellerin hürmetine, rukuda bükülen bellerin hürmetine, kabul et yakarışlarımız Rabbim. Secdeye kapanmış başlar hürmetine, gözlerden akan yaşlar hürmetine, sevginle doldur sana yönelmiş kalplerimizi Rabbim. Ve sen affedicisin affı seversin, afeyle Ya Rabbi cümlemizi. Güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatında lezet alır. Hayirlı CUMALAR .. Unuttum! Dünya bi gölgelikti oysa yolcu olduğumu unuttum yolumun buradan geçtiğini ve sadece yolcu olduğumu unuttum.Yapmam gerekenler vardı.Burası imtihandı, seyr-ü sefaya dalıp ahiretimi unuttum. Rabbime verdiğim sözüm vardı.Dünya kelamı konuşmaktan o sözümü unuttum nede çok unuttuk. Ne çabuk da unuttuk. Rabbim bizi unuttmasın. Cumanız Mübarek Olsunnn.. Birgün dünyaya ait bir derdin olursa Rabbine dönüp benim büyük bir derdim var deme, derdine dönüp benim büyük bir RABBİM var de.. HAYIRLI CUMALAR .. Cennet bahçelerinin gülleri yüzüne, bülbüllerin nağmeleri diline, Allah sevgisi gönlüne, bu güzel günün bereketi üzerine olsun. Hayırlı, Nurlu Cumalar . Güneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güzel duygu sizle olsun. Hayırlı cumalar dilerim. İki dua vardır ki, reddedilmez; o dua edenlerle Allah arasında bir perde yoktur; Biri, zulüm gören kişinin duası öbürü de mü’minin kardeşine gıyabında ettiği dua. Hayırlı Cumalar . Huzur ve güven içinde yenen kuru bir ekmek,endişe içinde yenen baldan daha tatldır Namus içinde yaşanan bir çadır,ahlaksızlığın hüküm sürdüğü bir köşkte yaşamaktan daha sevimlidir. Cumanız Mübarek Olsun. Kul nâfilelerle bana durmadan yaklaşır, nihayet onu severim Bir kere de onu sevdim mi, artık o kulumun işiteceği kulağı olurum, göreceği gözü olurum (Kudsi Hadis) sevilen kullardan olmak duasıyla cumanız mübarek olsun. Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah. Hayırlı ve Huzurlu Cumalar . Cennetine davet et Allahim kabrimizde rahatlik, siratta selamet, tatli canimiz sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle. Cumanız Mübarek olsun. Ey Rabbim…Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Ey Rabbim… Cumanız mübarek ve kabul olur inşallah… Lailahe illallah Cuma’nın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımı ver.Melekler duasıyla, Ya vedüdüm, entel maksudum, Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, cennet kapılarını aç, benim günahımdan geç. Cumanız Mübarek olsun. Cuma günü bana bolca salavat getirin. Çünkü Cebrail bana az önce geldi ve Rabbisinden şu bilgileri getirdi: Yeryüzünde bir müslüman sana bir kez salavat getirirse, ben ve meleklerim ona on kez salat ederiz. Hayırlı Cumalar . Cumamız mübarek dualarımız ve töbelerimiz kabul olsun.Selamların en güzeli sizlerin üzerine olsun.. Kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun. saadetler hepimizin olsun. ne kurulan bağlar bozulsun, nede dostlar unutulsun. cumanız mübarek olsun. Huzur ve güven içinde yenen kuru bir ekmek,endişe içinde yenen baldan daha tatldır Namus içinde yaşanan bir çadır,ahlaksızlığın hüküm sürdüğü bir köşkte yaşamaktan daha sevimlidir. Cumanız Mübarek Olsun.