Dursun Ali Erzincanlı kırk yaşındasın ilahi sözleri

Konusu 'Güzel Mesajlar' forumundadır ve Eylül tarafından 24 Aralık 2013 başlatılmıştır.

1. Eylül

Eylül Moderatör

Kırk Yaşındasın ilahisinin sözleri

Rahmetini Umarak
    Günahkar Bir Dille Allah Azze ve Celle

Ya Rasüllah Alemlere Rahmed
    Hayatın Geçiyor Kalbimizden
    Kalbimizden Seyrediyoruz Seni
    İşte 1 Yaşındasın Meni-Sad Yurdundasın
    Sana Sut Anne Olmadı Kadınlar
    Bu Yuzden Dargın Bulutlar Bir Damla Yagmur İndirmiyor
    Kıtlık Hukum Sutuyo Meni-Sad Yurdunda
    Minicik Bir Bulut War Gokyuzunde Sana Aşık Ayrılmıyor Bas Ucundan
    Ve...
    İnsanlar Yagmur Duasında
    Hz.Halime Kucagında Alıyor Seni!
    Yüzünde Bir Golgelik Gunesten Korumak İçin Seni
    Oysa Minicik Bir Bulut Sana Meftun Sana Kilitli
    Ve Dua Eden Rahimin Kucagındasın Dunyalar Guzeli Gozlerine Bakıyor Rahim Kıtlıgıda Unutuyor .. Yagmuruda .. Duayıda Ama Sen Unutmuyorsun Ugruna Canlarımız Feda O Gozlerinle Sen Gokyuzune Bakıyorsun
    O Minicik Bulut İlişiyor Bakıslarına Buyuyor Buyuyor Sonra Nazlı Nazlı Yagmur Damlaları İniyor Buluttan
    Fakat Cogusu Bilmiyor Yagmurun Geliş Sebebini
    Cogusu Bilmiyor Seni
    6 Yasındasın ...
    Medineyi Munevvere Yolundasın Yanında Aziz Annen Ve Ummu Eymen Yetimliğini Hissediyorsun Baba Kabristanında Sonra Yolda...
    Evvada Oksuzluk Karsılıyo Seni Mekkeye Annesiz Giriyorsun Abdülmuttalip Bir Baska Seviyor Seni
    Ebu Talip Bir Baska Seviyor Seni ..
    Ya Resülallah Mekke Cocukları Annelerine Seslenirlermiydi Senin Yanında Onlar Anne Derken Yere Mi Bakardın
    Mekke Ruzgarları Kac Gece Gozyaslarını Tasıdı Evvaya Akc Gece Anne Diye Hıckırdın Efendim Senin Yerinede Anne Dedik Annemize Senin Yerinede Babaa Dedik ..
    25 Yasındasın Ve Bambaskasın Kimse Sana Denk Deil Sefkat Yayıyor Kokun Güven Veriyor Sesin Sen Muhammed-Ül Eminsin
    33 Yasındasın Dalga Dalga Rahmet Var
    35 Yasındasın Hadi Gel Bekletme Yar İniltiler Calıyor Kapısı Goklerin Hadi Gel Bekletme Yar Sinesi Catlıycak Rasül Bekleyenlerin Hadi Gel Ey Yar ... Nur Dagına Davet Var
    İşte 40 Yasındasın Hira Nur Dagındasın Cibril İniyor Goklerden Ve Nokta Nokta Her Yerden Salat Selam .. ! Yukseliyor Sen Kainatin Yureyinden Kopan Apsın Karanlık Gecelerimize Sabahsın
    Sen NEBİULLAHSIN!
    Sen HABİBULLAHSIN!
    Sen RASÜLALLAHSIN!
    Niye İncittilerki Seni Sultanım Niye İşkence Yaptılar Ki Sana Ebu Talip Oldu Diyemi Bu Perfazcısca Saldırı...
    Himayesiz Kaldı Diyemi..
    Kabede Ağlayısın Geliyor Aklımıza Amca "Yoklugunu Ne Cabuk Hissettirdin"Diyisin
    Haremde Namaz Kılısın Geliyor Aklımıza Basına Pislikler Sacılıyor Baslar Feda O Mubarek Basına
    Nasibsizler Sana Bakıp Nasıl Guluyor-İler
    Biri Kosuyor Mekke Sokaklarından Sana Dogru
    Biri Kosuyor Ama Sanki Yere İnmiş Arsa Ala
    Bu Kosan Kim Diye Soru Dolasıyor Boslukta Bu Kosann Kim?Ve Cevap Veriyor Biri
    Muhammedin Kızı Fatma-Tul Zerra Velilerin Anası
    Yuzunu Gozunu Siliyor Biricik Kızın
    Yeryuzunde Sana En Cok Benzeyen
    Gulmesi Sen..
    Aglaması Sen ... !
    "Aglama Kızım" Diyisin Geliyor Aklımıza Niye Cıkardılar Ki Yurdundan Seni Himayesiz Kaldın Diyemi Onlar Bilmiyorlar Mıydı Ki? Seni Himaye Edeni Seni Yetim Bulup Barındıranı Seni Alemlere Rahmet Kılanı
    Onlar Deli Diyorlardı Sana Sen Susuyordun Mecnun Diyorlardı Sair Diyorlardı Sen Susuyordun
    Seni Bizim Elimizden Kim Kurtaracak Diyorları Sen... Sen ... Allah! Diyordun ALLAH (A.Z.V),
    Semayı Harset Kaplıyordu Sen Allah Diyordun Arsa Ala Titriyordu Bedirde Allah Diyordun 3000 Melek İniyordu Alacaklardan 125000 Sahabi Anam Babam Sana Feda Olsun Diyordu
    Ya Rasülallah ...!
    Medineyi Munevveri Sokaklarında Yuruyordun
    Neccar Ogullarının Kucuk Kızları Seni Gorunce Sevinçten Ne Yapacaklarını Bilememişlerdi
    "Beni Seviyormusunuz" Diye Sormustun Onlara
    "Seni Sok Seviyoruz Ya Habiballah"Demişlerdi
    Sende Allah Biliyor Ki"Bende Sizi Cok Seviyorum Demiştin
    Bugun Yasıyan Gencler War Neccar Ogullarının Kızları Değiller Ama Seni Onlarda Cok Seviyor,,
    Goz Yaslarından Da Belliki Seni Canlarından Cok Seviyorlar ...
    Senden Baska Kimseleri Yok
    Allah Biliyorki Sende Onları Cok Seviyorsun
    63 Yasındasın...
    Refiki Ala Duasındasın
    Senin İçin Siyah Yunden Çizgili Bir Cubbe Dokunmustu...Kenarları Beyazdı Onu Giyerek Ashabının Yanına Cıkmıstın Ve Mubarek Ellerini Dizine Vurarak Goruyormusunuz? Ne Kdar Guzel Demiştin..
    Meclisinden Birisi Ayaga Kalkıp
    Anam Babam Sana Feda Olsun Ya Rasülallah Onu Bana Verirmisin?
    Niye İstemişti Ki Senden Cok Sevdğini Bile Bile
    İstendiğinde Katiyen Hayır Demediğini Bile Bile
    Peki Dedin O Hala Ve Sen Yine Yamalı Eski Cubbeni Giydin..!
    Dostuna Kavusmana 1 Hafta Kalmıstı Aynı Cubbeden Yine Diktiler Ama Giyinmek Nasip Olmadı..
    Haberler Ucurmustun Ebu Hureydenin Diliyle
    Benden Sonra Ole Kişiler Gelicek Ki..!Keske Peygamberi Gorsekte Ne Malımız Nede Evladımız Olsaydı Ve Hz Enesle Paylasmıstın Ozlemini Beni Gormedikleri Halde Bana İman Eden Kardeslerimi Gormeyi Cok İsterdim
    Sultanım
    Ey Medine Munevverinde Ummedi Ummedi Diye Huznü Giyen Sevgilim
    Ey Mekke Hirabinda Alemler Hesabına ALLAH Diyen Sevgili Bize Lutfu İlahi Basedilen Kapına Diz Coktun Beyaat Ettik Rabbinden Bize Ne Getirdiysen Amenna
    Duyduk İtaat Ettik
    Ya Rasulallah
    Sen Hala Kırk Yasındasın Ve Ummetinin Basındasın
    rahmetdenizi5.