Dünya kadınlar günü ile ilgili güzel sözler 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, saygıdeğer Türk ve Dünya kadınlarına sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyorum. Anneciğim, bir günümde değil her günümdesin annem olman ien büyük sansım, iyiki varsın seni cok sevıyorum kadınlar günün kutlu olsun 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, saygıdeğer Türk ve Dünya kadınlarına sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyorum. Peygamberimizin (Cennet annelerin ayakları altındadır) sözünün muhatabı olan tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarım. Mesafeler uzak olsada,yureğim hep senin canim..Kadınlar günün kutlu olsun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ya da Dünya Emekçi Kadınlar Günü her yıl 8 Mart a kutlanan ve Birleşmiş Milletler tarafından tanımlanmış uluslararası bir gün olarak kutlanır.Dünya kadınlar günü için söylenen en güzel sözler en güzel kutlama mesajları.. Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın.. Annemsin. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün Kutlu Olsun..Seni çok seviyorum. Güneş yüzlü annem, ellerinden öperim. Kadınlar günün kutlu olsun.. Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın.. Annemsin. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün Kutlu Olsun..Seni çok seviyorum. 8 Mart, dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemleri dile getirdikleri gündür. Kadınlarımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum Aslında senin küçük bir kopyanım. Umarım senin kadar sevgi dolu olurum.. Kadınlar günün kutlu olsun.. Tüm dünya, ülkemiz ve üyelerimiz arasında görev yapan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Benim için herseye katlanan, her zaman yanımda olan, değeri biçilemeyen dünyanın en güzel kadınına kadınlar günün kutlu olsun Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, eşitlik, özgürlük ve mutluluk dolu bir yaşam sürmelerini diliyorum. Aşkım seniseviyorum belki sevgimi her zaman gösteremıyor olabilirim ama sen bunu daima biliyorsun kadınlar günün kutlu olsun Bu dünyadaki en güvenli sığınağım senin kucağın benim annem olman bu dünyadaki en büyük şansım seni seviyorum annem kadınlar günün kutlu olsun. Cumhuriyetimizin odak noktasında yer alan kadınlarımız, modern ve çağdaş günlere gelmemizde önemli görevler başarmışlardır. Kadınlar gününüz kutlu olsun. Dün Sana Kızdıklarımı Bügünn Ben Yapıyorum çünkü Aslında Senin Küçük Bir Kopyanım Umarım Senin Kadar Sevgi Dolu Olurum Kadınlar günün Kutlu Olsun Analarımız, bacılarımız, hayatımızın yarısı hatta çok daha fazla değerlerimizi ifade eden kadınlarımızın Kadınlar Gününü kutluyorum. Doğumdan ölüme kadar her hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın bu özel gününü yürekten kutlarım. Bütün dünya kadınlarına sağlık, mutluluk ve esenlik dolu günler diliyor, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. Cumhuriyet ile kazanılmış çağdaş haklar ve özgürlüklerle birlikte, yaşamın her alanında başarıyla yer almış kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum. 8 Mart, dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemleri dile getirdikleri gündür. Kadınlarımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum