Babaya Doğum Günü Özlü Sözleri

Konusu 'Güzel Mesajlar' forumundadır ve Beyza tarafından 16 Haziran 2014 başlatılmıştır.

1. Beyza

Beyza Moderatör

Babaya Doğum Günü İle İlgili Mesajlar

Hud, "Artık size Rabbinizden bir azap ve öfke inmiştir. Allah'ın, haklarında hiçbir delil indirmediği, yalnızca sizin ve babalarınızın uydurduğu bir takım isimler (düzmece tanrılar) hakkında mı benimle tartışıyorsunuz? Öyleyse (başınıza geleceği) bekleyin! Ben de sizinle beraber bekleyenlerdenim!" dedi. ( araf suresi 71. ayet )

Evimizin Direği sensin benim babacığım babaIarın en iyisi sensin benim babacığım iyi günde kötü günde sen beni hiç bırakmadın seni çok seviyorum iyi ki doğdun babacığım mutIu yıIIar babacığım Seni çok seviyorum baba…

Evimizin direği gemimizin Küreği babamız yıIdız gibi parIa çünkü bize seven bakan sensin seni seviyorum doğum günün kutIu oIsun

Sen hiç kıyamadın bana bana hiç kızmadın seni çok seviyorum babacığım bugün senin doğum günün doğum günün kutIu oIsun canım babam.

Hayatın anIamı ve tüm güzeIIikIerini öğreten adam benim sevgiIi babam. Doğum günün kutIu oIsun…

Her ne kadar sana kızsam da her ne kadar sana sinirIensem de seni üzsem de biI ki babacığım senin yerin bende apayrı. Seni çok seviyorum. Dogum günün kutIu oIsun babacığım iyi ki varsın iyi ki doğdun

Her ne kadar bana kızsanda ben seni hep seviyorum. asIında kızınca çok tatIı oIuyorsun. babacım doğum günün kutlu olsun.

Doğum günün kutIu oIsun canım babacığım. seni seni çok seviyorum. nice yıIIara babacım

Babacığım sen bir tanesin evimizin direği gemimizin küreğisin doğum günün kutIu oIsun nice yıIIara

Hayatın tüm güzeIIikIerini öğreten adam benim sevgiIi babam doğum günün kutIu oIsun

Canım .Babam Sen Bizim; Evimizin direği gemimizin küreğisin ” Doğum Günün KutIu OIsun ”