Anneler Günü Sözleri

Konusu 'Güzel Mesajlar' forumundadır ve Adile tarafından 13 Ekim 2013 başlatılmıştır.

1. Adile

Adile Admin

2013 Anneler Günü Sözleri

Anneciğim, bir günümde değil her günümdesin. Anne olman dünyadaki en büyük şansım, iyi ki varsın. Anneler günün kutlu olsun

Anne senin sevgin dünyamı ısıtan tek güneştir. Hiç ışığın eksilmeyecek biliyorum. Varlığınla mutluyum. Anneler günün kutlu olsun sevgili Anne.

Sınırsız bir sevgi, anlatılmaz bir sevgiyle beni seven Anne, sana layık olmak için yaşıyorum. Anneler günün kutlu olsun.

Sen hayatımın kutup yıldızı oldun. Nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum. Doğru yolu buldum. Seni seviyorum Anne.

Bu dünyadaki en güvenli sığınağım senin kucağın. Benim Anne olman bu dünyadaki en büyük şansım. seni seviyorum Anne.. annerler günü kutlu olsun Anne.

Sınırsız bir sevgi, anlatılmaz bir sevgiyle beni seven Anne, sana layık olmak için yaşıyorum. Anneler günün kutlu olsun.

Sen hayatımın kutup yıldızı oldun. Nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum. Doğru yolu buldum. Seni seviyorum anne. Anneler günün kutlu olsun canım Anne

Benim bitanecik tatlı Anne, senin çocuğun olduğum için her zaman gurur duydum. Ellerinden öperim.

Fedakârlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse; Anne derdim canım Anne seni bir gün değil her gün çok seviyorum. Anneler günün kutlu olsun canım Anne

Yüreğindeki sınırsız sevgi ve sabır için çok teşekkürler canım anneciğim... Anneler günün kutlu olsun!

Sen varken ben yoktum. Sen açken ben toktum. Şimdi de, sonra da basımın tacı Anne. Seni hep seveceğim benim canım Anne.

Bir günümde değil her günümdesin. Her gün her saniye benimlesin. Her zaman bana destek oldun. Sen benim için çok özelsin. Anneler günün kutlu olsun...

Benim için her şeye katlanan, her zaman yanımda olan, değeri biçilemeyen dünyanın en güzel annesine… Anneler günün kutlu olsun canım Anne…