Anneler Günü Mesajları

Konusu 'Eğitim Konuları' forumundadır ve Beyza tarafından 3 Kasım 2013 başlatılmıştır.

1. Beyza

Beyza Moderatör

Anneler Günü İçin Güzel Mesajlar

Sen varken ben yoktum. Sen açken ben toktum. Şimdi de sonra da başımın tacı annem seni hep seveceğim. Benim canım annem Anneler Günün Kutlu Olsun.

Her zaman senin karşında masum ve sevgine muhtaç bir çocuk ruhuyla dururum. Çünkü sen benim annemsin. Beni benden çok tanıyansın, bilensin. Bana sarıldığın zaman tüm dertlerimi yok edensin. Anneler günün kutlu olsun ey aziz kadın, annem!.

Benim için herşeye katlanan, her zaman yanımda olan, değeri biçilemeyen dünyanın en güzel annesine. Anneler günün kutlu olsun…

Seni unutmadığımı bugün de bilmeni istedim. Anneler Günün Kutlu Olsun dünyanın en güzel ve özel annesi.

Bu dünyadaki en güvenli sığınağım senin kucağın.benim annem olman bu dünyadaki en büyük şansım. Seni seviyorum annem.

Bir günümde değil her günümdesin her gün her saniye benimlesin. Her zaman bana destek oldun, sen benim için çok özelsin. Anneler günün kutlu olsun.

Anne seni çok seviyorum. Belki sevgimi her zaman gosteremiyor olabilirim ama sen bunu daıma biliyorsun. Anneler günün kutlu olsun canım annem…

Mesafeler uzak olsa da yüreğim hep seninle canım annem. Anneler Günün Kutlu Olsun.

Sen evimizin kraliçesi, başımızın tacısın. En aziz varlığımız. Anneler günün kutlu olsun annem.

Yüreğindeki sınırsız sevgi ve sabır için çok teşekkürler canım anneciğim... Anneler Günün Kutlu Olsun.

Benim bitanecik tatlı annem, senin çocuğun olduğum için her zaman gurur duydum. Ellerinden öperim.

Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış. Sana her seslenişimde ya acım diniyor ya da sevgim coşuyor. Anneler Günün Kutlu Olsun Canım Annem..

Sevginle Kalbimde Açtığın Çiçekler hiç Solmayacak, Canım Annem…

Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi, tarif et desen bana herhalde sadece anne derdim. Anneler gÜnÜn kutlu olsun CANIM ANNEM.

Annedir Cenneti Sunan çocuklarına Annedir hayata tutunmasını sağlayan, benim için Hayat Annedir, Annecim Seni Çok Seviyorum.

Annem benim tek sevdiğim Koynunda bulurum cennetin kokusunu, Sözlerinde Anlarım Hayatın anlamını Sen nedersen benim için o, odur Anneciğim. Anneler günün kutlu olsun...