Anneler Günü Kutlama Mesajları Anneciğim, bir günümde değil her günümdesin... Annem olman dünyadaki en büyük şansım, iyi ki varsın... Seni Çok Seviyorum Annem... Benim bir tanecik tatlı annem, senin çocuğun olduğum için her zaman gurur duydum... Ellerinden öperim.Annem. Canım annem, sultanım... Aldığım son nefese, yaşadığım son güne kadar seni seveceğim... İyi ki varsın, Anneler günün kutlu olsun sultanım... Eğer bana gözlerinle değil de kalbinle bakmış olsaydın, seni ne kadar sevdiğimi çok iyi anlardın... Anneler Günün Kutlu Olsun Canım Annem... Fedakarlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et deseler hiç düşünmeden annem derdim... Canım annem seni bir gün değil her gün çok seviyorum. Anneler Günün Kutlu Olsun Gökyüzünden bir yıldız kayar, dilek tutarız... Annem gözlerini kapar bütün dilekleri benim içindir... Ellerinden öperim... Anneler Günün Kutlu Olsun. Bu dünyadaki en güvenli sığınağım senin kucağın... Benim annem olman bu dünyadaki en büyük şansım... Seni çok seviyorum annem, Anneler Günün Kutlu Olsun... Sen hayatımın kutup yıldızı oldun... Nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum, ışığınla doğru yolu buldum.Seni Seviyorum Annem... Kuzey rüzgarı da esse, kopsa da fırtına, sığınacağım tek liman sensin annem... Hakkını nasıl öderim, başımı dizlerine koymaya geldim... Anne' Mesafeler uzak olsa da yüreğim hep seninle canım annem..Anneler Günün Kutlu Olsun... Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış... Sana her seslenişimde ya acım diniyor ya da sevgim coşuyor. Anneler Günün Kutlu Olsun Seni bir gün değil her gün seviyorum annem... Her canım yandığında, başım sıkıştığında seni çağırıyorum sesimi duyan tek insan sensin... Anneler günün kutlu olsun Anneciğim. Yeryüzündeki binlerce çiçek arasından en güzeli olan anneme, seni çok ama çok seviyorum. Bu anlamlı günde yanında olmak çok güzel.Anneler Günün Kutlu Olsun Annem... Yüreğindeki sınırsız sevgi ve sabır için çok teşekkürler canım anneciğim.