Akşam ile ilgili güzel sözler İyi Akşamlar bahar kokulum, kır çiçeğim nefesim, gözüm, her şeyim İyi Akşamlar Sevgi yağmuru olsam yağsam odana Islatsam sen tek tek düşen damlalarımla yavaş yavaş Rüyalarında aşk seli olup aksam üstüne Sen rahat uyu birtanem, İyi geceler sevgilim Artık sırdaş değil Akşamlar bana Sana duygularımı iletebileceğim telefonuna mesajla En içten duygularımla iyi Akşamlar. gülüm dedim güller soldu, güneşim dedim akşam oldu, kalbim dedim sahibi sensin diye o da senin oldu. şimdi güllere bakamıyorum, sabahları göremiyorum ve kalbim olmadan yaşayamıyorum. benim kalbim sens... Konsun yine pervazlara güvercinler, hu hulara karışsın aminler, mübarek akşamdır, gelin ey fatihalar, yasinler.... İyi Akşamlar. Yine akşam oluyor, yine kalbim yanıyor, sensiz bahar gelmiyor, sevgilim sen olmayınca bahçemde güller açmıyor.... Ben sensizdim..! akşamın yaklaştığı saatlerde. kahrolursun görme ağladığımı. başlayan düşü şafakla birlikte dağıtır ansızın her gün batımı..... bak yine soldu güneş yine akşam oluyor ömrümün kadehine sensiz birgün doluyor sen yoksun diye inan dertligim kederliğim gelmezsen kahrolurum yıkılırım sevgilim seni çok seviyorum... Kim korkarsa akşam karanlığında yol alır. kim akşam karanlığında yol alırsa hedefine varır. haberiniz olsun allah ın malı pahalıdır, haberiniz olsun Allah'ın malı cennettir.... Yalnızlığa gömüldüğün bir akşamda, güneşin geç doğduğu soğuk bir sabahta özlediğinde ve ağladığında sıcak bir ele hasret kaldığında beni hatırla hep seninleyim.....